Sateenkaarikahvila

Sateenkaarikahvila on kaikille avoin, maksuton ja ikärajaton tapahtuma, jossa vietetään iltaa rennon yhdessäolon merkeissä. Kahviloissa yhdistyvät tieto, vertaistuki ja mukava meininki. Luvassa on vapaamuotoista, rentoa oleilua ja sen ohella pientä tekemistä tai ohjelmaa. Toisinaan voit seurata vaikkapa musiikkiesityksiä tai vierailevia puhujia monenlaisista sateenkaariaiheista.

Sateenkaarikahvila on Satakunnan Setan, Kulttuuripaja Lumon ja Ystäväkahvila Murun yhteistyöllä syntynyt tapahtuma, ja se on toiminut oikein ilahduttavalla kävijämäärällä jo vuodesta 2018 lähtien. Sillä on oma Facebook-ryhmänsä: ”Satenkaarikahvila (Pori)”, ja tulevista tapahtumista tiedotetaan myös Satakunnan Setan omissa tiedotusväylissä – yhdistyksen nettisivun etusivu, somet ja sähköpostin infolista.

Ystäväkahvila Murun esteettömyystiedot: Selkeät opasteet, ulko-ovi on avoinna tai aukeaa helposti painikkeella. Sukupuolittamattomat wc:t. Sisäänpääsy on esteetön. Kulje portaat alas tai hissiä käyttäen. Yhteisötalo Otavan pääaulassa on inva-wc.

Lämpimästi tervetuloa!