Satakunnan Seta ry
 
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Ajankohtaista / Current events
 
30.7: KINOSTA KINOON - TAPAHTUMAPÄIVÄ!
 
Satakunnan Seta ry järjestää lauantaina 30.7. tapahtumapäivän, jonka yhteistyökumppanit ovat Kino, Vinokino ja Satakunnan yhteisökeskus!

VINOKINO ON PORISSA!
Klo 12 alkaen elokuvista, hyvästä seurasta ja popcornista pääsee nauttimaan osoitteessa Satakunnan Yhteisökeskus, Isolinnankatu 16, Pori.
 
Aikataulu:
12.00 - Romeo Romeo, 80 min, K-7
14.00 - Out in the Night, 75 min, K-12
16.00 - Man for a Day, 96 min, K-16
18.00 - Queen of Amsterdam (Chez Nous), 97 min, K-12 
 

Liput: 5 € / elokuva tai kaikki neljä elokuvaa 15 €.
Maksutapana käy käteinen tai pankkikortti.
Elokuvat on tekstitetty suomeksi.
 

ILTABILEET VIETETÄÄN KINOSSA!
Elokuvista inspiroituneena onkin hyvä suunnata askeleet Kino-yökerhoon, missä käydään elokuvaelämysten jälkipuinnit, parannetaan maailmaa ja juhlitaan klo 22-01!
 
Tapahtumapaikkana toimii Kinon (Itäpuisto 10, Pori) Tupakka-teemainen huone: siis pääovista oikealle ja portaat ylös! K-18. Liput: Jäsenille 3 € ja muille 5 €, lisäksi Kinon oma narikkamaksu. Pääsylippu maksetaan käteisellä. Lipulla pääsee juhlimaan myös muualle Kinoon. Tapahtumassa on mahdollisuus liittyä Satakunnan Seta ry:n jäseneksi.

Tapahtumapäivän ohjelman tarkentuessa siitä tiedotetaan sekä Facebookissa että yhdistyksen nettisivujen etusivulla! Kaikki ovat tervetulleita! Tuo kaverisikin mukaan viettämään hauskaa elokuva- ja bilepäivää!

 
Jäsenedut ovat päivittyneet!
 
Katso tästä linkistä tarjoukset vuodelle 2016!
 
 
Nuortenryhmän kokoontumispaikka
 
Nuortenryhmä kokoontuu kesällä vaihtelevasti, syksyllä palataan taas säännöllisiin tapaamisiin. Seuraa ajantasaista ilmoittelua yhdistyksen Facebook-sivuilta niin pysyt mukana!
 
 
Jäsenmaksut vuodelle 2016

Yhdistyksen jäsenmaksujen määrät vuodelle 2016 ovat 13 euroa perus ja 10 euroa alennettu (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, siviilipalvelus- ja varusmiehet/-naiset.) Jäsenmaksua maksaessasi muista täyttää myös jäsenlomake.
 
 
Sateenkaariperheiden ryhmä

Sateenkaariperheet ry:n Porin paikallisryhmä jatkaa kokoontumisia noin kerran kuussa myös vuonna 2016. Lisätietoja löytyy Facebookista nimellä Porin Sateenkaariperheet. Jos olet kiinnostunut tämän yhdistyksen toiminnasta tai haluat liittyä sen sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen pori(at)sateenkaariperheet.fi.
 
 
Puhelinpäivystyksessä muutos
 
Yhdistyksen puhelin on tällä hetkellä pois käytöstä, joten puhelinpäivystystä ei ole ollenkaan. Yhteydenotot yhdistykselle sähköpostitse. Sähköpostiosoitteet löytyvät kohdasta Yhteystiedot.
 
 
Kiinnostaisiko sinua joukkuepelit mukavassa seurassa?
 
Sateenkaarenkirjava porukka on pelannut Porissa erilaisia joukkuepelejä. Liity Futista?- ryhmään Facebookissa ja seuraa ryhmän ajantasaista tiedottamista seuraavista pelikerroista.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki iloisesta urheilemisesta ja parhaasta peliporukasta kiinnostuneet taitoihin, kokemukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen katsomatta!

Liity Futista?-ryhmään facebookissa: https://www.facebook.com/groups/124965784380755/ 

Lisätietoja: Laura Lilja, laura(at)lauralilja.net


 
 
 
Vuoden 2016 hallitus valittu
 
Uusi hallitus vuodelle 2016 on valittu.
  
 
 
info [at] 100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI