Satakunnan Seta ry
 
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Ajankohtaista / Current events
 
Yhdistyksen joulutauko

Yhdistys on joulutauolla 15.12.2014- 12.1.2015 välisenä aikana.
Iloista ja rauhallista joulua kaikille sekä hyvää uutta vuotta!
 
 
Puhelinpäivystyksessä muutos
 
Yhdistyksen puhelin on tällä hetkellä pois käytöstä, joten puhelinpäivystystä ei ole ollenkaan. Yhteydenotot yhdistykselle sähköpostitse. Sähköpostiosoitteet löytyvät kohdasta Yhteystiedot.


Sateenkaariperheiden ryhmä

Sateenkaariperheiden ryhmä jatkaa toimintaansa jälleen ensi vuonna. Toiminta jatkuu yhteistyössä Satakunnan Setan kanssa. Kyselyt ja tiedustelut osoitteeseen pori@sateenkaariperheet.fi. Yhteisö löytyy myös Facebookista nimellä Porin sateenkaariperheet.
 
 
Kiinnostaisiko sinua joukkuepelit mukavassa seurassa?
 
Sateenkaarenkirjava porukka on pelannut Porissa erilaisia joukkuepelejä. Liity Futista?- ryhmään Facebookissa ja seuraa ryhmän ajantasaista tiedottamista seuraavista pelikerroista.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki iloisesta urheilemisesta ja parhaasta peliporukasta kiinnostuneet taitoihin, kokemukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen katsomatta!

Liity Futista?-ryhmään facebookissa: https://www.facebook.com/groups/124965784380755/ 

Lisätietoja: Laura Lilja: laura(at)lauralilja.net

 
Nuortenryhmä
 
Nuortenryhmä jää myös joulutauolla ja jatkaa toimintaansa taas ensi vuoden tammikuussa. Seuraa ajantasaista ilmoittelua yhdistyksen Facebook-sivuilta niin olet perillä jatkosta. 
 
 
Vuoden 2015 hallitus valittu
 
Uusi hallitus vuodelle 2015 on valittu ja hallitus aloittelee toimintansa joulutauon jälkeen.
  
 
 
info [at] 100seta.fi - Satakunnan Seta ry, PL 261, 28101 PORI